daan koerhuis start de voetbal academie

Daan Koerhuis uit Wijhe begint na de zomervakantie met ‘De Voetbal Academie’, om kinderen in de omgeving van Salland extra voetbaltrainingen aan te bieden. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar zijn in de mogelijkheid zich hiervoor in te schrijven.

Koerhuis is momenteel nog trainer bij Go Ahead Eagles in Deventer, maar zal zich volgend seizoen naast zijn baan als gymleraar volledig richten op ‘De Voetbal Academie’. “Het idee om een voetbalacademie op te starten is ontstaan uit de behoefte om kinderen beter te maken in het spel voetbal”, aldus de jonge Koerhuis, die zelf ook actief voetballer is in de selectie van Wijhe’92.

“Bij ‘De Voetbal Academie’ gaat het niet om winnen of verliezen, maar om het plezier en de ontwikkeling van het individu. Voor voetbalverenigingen in de omgeving is ‘De Voetbal Academie’ een aanvulling, kinderen ontwikkelen zich waar verenigingen profijt van zullen hebben.” Een voetbalacademie is zeker niet nieuw in Nederland. Toch ontbreekt Salland nog in het rijtje, terwijl ook daar heel erg veel kinderen wekelijks enthousiast op het voetbal veld staan. Juist de kinderen die heel erg van voetbal houden en aan één of twee keer trainen in de week niet genoeg hebben wil ‘De Voetbal Academie’ tegemoet komen.

Vanaf september zullen de trainingen op woensdagmiddag plaats vinden op het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging Wijhe’92. Kinderen die deelnemen krijgen ook een geheel trainingstenue in bruikleen. Kijk voor meer informatie op staging2.devoetbalacademie.nl of mail voor vragen naar info@devoetbalacademie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.