cult 2008 in de regen toch vrolijk van start

Cult 2008 in Raalte is vanmorgen in de regen geopend. Piet Sloot van Cult deed het openingswoord. Wethouder Roger de Groot deed de openingshandeling. Hij viste een fles champagne uit het kanaal, schudde er flink mee en liet de kurk zo hard knallen dat die aan de overzijde op de oever kwam.

Het regende weliswaar, maar de publieke belangstelling in de MOK-werfjes was er niet minder om. Dit weekend kan het publiek in de MOK-werfjes en in het gebouw naast de Welkoop terecht voor info over de kunstwerken en de kunstenaars. Het gaat daarbij om installatiekunstenaars die hun werken op en naast het Overijssels Kanaal hebben geplaatst tussen de C1000 in Raalte Noord en landgoed Groot Zwaaftink in Heeten.

De kunstwerken blijven het kanaal nog tot in de herfst sieren. Ze dragen op die manier bij aan een feestelijke 150ste verjaardag van het kanaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.