bruggeman wint darttoernooi schoonheten

Arno Bruggeman heeft afgelopen weekend het jaarlijkse darttoernooi tijdens het Tentfeest Schoonheten gewonnen. Bruggeman was in de finale te sterk voor Marcel Schoorlemmer en ging er dus met de hoofdprijs van 100 euro vandoor.

Het niveau tijdens het toernooi lag hoog. Er werd maar liefst zes keer ‘180’ gegooid en de hoogste finish van 112 werd twee maal gegooid. Daarnaast vloog de kampioen van vorig jaar er al in de poulefase uit. Hij moest dus al vroeg in het toernooi verder in de verliezersronde. De verliezersronde werd uiteindelijk gewonnen door Roy van Rossum. De organisatie, Dartteam ’t Scheultie, kijkt tevreden terug op het gezellige toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.