Home / archiefcentraal / bruggeman wint darttoernooi schoonheten

bruggeman wint darttoernooi schoonheten

Arno Bruggeman heeft afgelopen weekend het jaarlijkse darttoernooi tijdens het Tentfeest Schoonheten gewonnen. Bruggeman was in de finale te sterk voor Marcel Schoorlemmer en ging er dus met de hoofdprijs van 100 euro vandoor.

Het niveau tijdens het toernooi lag hoog. Er werd maar liefst zes keer ‘180’ gegooid en de hoogste finish van 112 werd twee maal gegooid. Daarnaast vloog de kampioen van vorig jaar er al in de poulefase uit. Hij moest dus al vroeg in het toernooi verder in de verliezersronde. De verliezersronde werd uiteindelijk gewonnen door Roy van Rossum. De organisatie, Dartteam ’t Scheultie, kijkt tevreden terug op het gezellige toernooi.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.