Home / archiefcentraal / borgelerbad gaat cliniclows ondersteunen

borgelerbad gaat cliniclows ondersteunen

Het Borgelerbad in Deventer organiseert in juni en augustus de actie ‘2.000-meter-zwemmen’ en eind augustus weer de ‘Zwem4daagse’. Bijzonder is dat een deel van de opbrengst van deze acties naar de Stichting CliniClowns Nederland gaat. Vijftig eurocent per kaart gaat naar de stichting toe.

Bij het ‘2.000-meter-zwemmen’, dat van 1 juni tot en met 24 augustus wordt gehouden, wordt de gezwommen afstand afgetekend op een kaart waarop plaats is voor maximaal 2.000 meter. Is de kaart vol, dan wordt de kaart naar het ‘Nationaal Platform Zwembaden’ gestuurd. Aan het eind van de maand vindt er dan een trekking plaats tussen de ingeleverde kaarten. Hierbij kunnen de prijzen oplopen tot wel 450 euro per maand. Daarnaast doen alle ingeleverde kaarten mee aan de trekking van een aantal hoofdprijzen op 30 september.

Aanmelding is mogelijk bij de receptie van het zwembad. Deelname aan het ‘2.000-meter-zwemmen’ bedraagt per keer een euro (waarvan dus de helft naar Stichting CliniClowns Nederland gaat). Dit bedrag is inclusief één deelnemerskaart en deelnemers kunnen zo vaak ze willen meedoen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.