boerenmarkt bij opening op n aanvang

Zaterdag is de ontvangstruimte op ’n Aanvang – zuivelboerderij in Lettele – officieel geopend. In die ontvangstruimte was er een proeverij, waar allerlei lokale producten konden worden geproefd.

Boer William had volgens speciaal recept een varkensschouder gebraden en liet hiervan proeven. Dit als voorproefje op de workshops koken met lokale producten die waarschijnlijk vanaf komend najaar worden georganiseerd.

Op het erf was er een gezellige boerenmarkt met asperges, Turkse pizza’s (van de vrouwengroep van de stichting Medine uit Raalte), pannenkoekjes en meer lokale producten. De hele dag was het gezellig druk. Veel van de bezoekers maakten gebruik van de fietstocht, die hen ook naar de molen in Bathmen en de meimarkt in Okkenbroek leidde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.