Home / archiefcentraal / boer mag niet zomaar boerengolf aanbieden

boer mag niet zomaar boerengolf aanbieden

Boeren in heel Nederland mogen niet langer het spelletje ‘boerengolf’ onder die naam aanbieden. De naam Boerengolf is namelijk een officiële rechtsnaam en eigendom van een ondernemer uit Gelderland. Deze ondernemer claimt dat hij het spelletje heeft uitgevonden en dat iedereen die de naam gebruikt, hem daarvoor moet betalen. De rechter in Den Haag gaf de beste man afgelopen dinsdag gelijk, waardoor alle andere boeren kunnen uitkijken naar een nieuwe naam, of een licentie moeten kopen om de naam te gebruiken.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.