bijeenkomst over cultuurmakelaar raalte

De gemeente Raalte organiseert op donderdag 15 mei een bijeenkomst in het Kulturhus waarin het begrip cultuurmakelaar wordt uitgelegd. Sinds februari is er in Raalte namelijk een cultuurmakelaar werkzaam, maar wat die precies doet is voor vele mensen nog onduidelijk. Iedereen is tijdens de bijeenkomst dan ook van harte welkom. De avond begint om 19.30 uur.

Een cultuurmakelaar onderzoekt, activeert en inspireert het culturele veld, legt verbindingen tussen het culturele veld, de gemeente en haar bewoners. De instelling van deze functie komt voor uit de cultuurnota ‘Cultuuraalte, op maat’. De voornaamste taak van zo’n persoon is het culturele aanbod in het gebied te versterken door de zichtbaarheid van de culturele activiteiten te vergroten en het huidig aanbod een nieuwe impuls te geven.

Eléon de Haas heeft als onafhankelijk cultuurmakelaar de opdracht om de komende maanden het begrip cultuurmakelaar in de gemeente Raalte eigen te maken. Hij is in principe iedere donderdagmiddag aanwezig in het Kulturhus, zijn mailadres is raalte@cultuurmakelaar.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.