bernard boxebeld 25 jaar bij stappenbelt

Maar 25 jaar geleden kwam hij voor de tweede keer in dienst bij Stappenbelt.

Boxebeld heeft er 48 productieve arbeidsjaren opzitten. Bernard was eerder al werkzaam bij Rovers in Lemelerveld, De Haan in Heino, Stappenbelt in Raalte en Mogema in ’t Harde. Het feestje bij Zaal Zwakenberg samen met collega’s en vrienden, heeft hij overigens aan zijn nieuwe bazen van EG Engineering te danken. Die namen Stappenbelt anderhalf jaar geleden over, maar dit was voor de jonge directie absoluut geen reden om de teller weer op nul te zetten. In tegendeel, er is veel waardering voor de werknemers en dus ook voor ‘oudje’ Boxebeld. Hij werd met respect in het zonnetje gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.