Home / archiefcentraal / bernard boxebeld 25 jaar bij stappenbelt

bernard boxebeld 25 jaar bij stappenbelt

Maar 25 jaar geleden kwam hij voor de tweede keer in dienst bij Stappenbelt.

Boxebeld heeft er 48 productieve arbeidsjaren opzitten. Bernard was eerder al werkzaam bij Rovers in Lemelerveld, De Haan in Heino, Stappenbelt in Raalte en Mogema in ’t Harde. Het feestje bij Zaal Zwakenberg samen met collega’s en vrienden, heeft hij overigens aan zijn nieuwe bazen van EG Engineering te danken. Die namen Stappenbelt anderhalf jaar geleden over, maar dit was voor de jonge directie absoluut geen reden om de teller weer op nul te zetten. In tegendeel, er is veel waardering voor de werknemers en dus ook voor ‘oudje’ Boxebeld. Hij werd met respect in het zonnetje gezet.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.