becks motoren doet goede zaken in oss

Het Classics-raceteam van Jan Beck uit Wijhe heeft, na een week van veel sleutelwerk, het afgelopen weekeinde goede zaken gedaan op het circuit Paulgraven in Oss. Hoewel de machine van Jarno Jonker zich in het begin van het weekend nog niet helemaal naar behoren gedroeg, kende het team verder relatief weinig problemen. “De motor liep zelfs als een speer en klonk verder ook erg goed”, aldus teammanager Jan Beck.

Na de trainingsronden werd pas duidelijk hoe goed de motor van Jonker werkelijk was, toen hij na afloop de vierde trainingstijd genoteerd bleek te hebben. “Ook de bak die we in de BMW (Becks Motoren Wijhe, red.) van Boy Beck hadden gebouwd leek het erg goed te doen. Boy was met z’n tiende trainingstijd dan ook zeer tevreden. Verder was het natuurlijk ook in Oss goed vertoeven. Het was schitterend weer en het hele team had er super zin in.”

Bij de start op Tweede Pinksterdag verliep alles eigenlijk direct goed. Jonker was goed weg en kwam na een ronde keurig als vierde door, Beck kwam als tiende door en verloor daarmee dus ook geen plaatsen. “Al snel reden ze beide alleen hun wedstrijd”, stelt Jan Beck. “Jarno finishte als vierde en Beck werd, mede door wat uitvallers, heel knap zevende. Al met al een zeer geslaagd weekend in Oss waar we veel plezier hebben gehad en gelukkig zonder pech door zijn gekomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.