band battle op stoppelhaene donderdag

De gezamenlijke horeca-ondernemers op de Grote Markt en De Plas in Raalte voegen dit jaar tijdens Stöppelhaene een muziekactiviteit toe aan het programma van het Brouwersplein, zoals de Grote Markt wordt genoemd tijdens het jaarlijkse oogstfeest. Op Stöppelhaene-donderdag (28 augustus) wordt voor het eerst de ‘Brouwersplein Band Battle’ gehouden.

Tijdens deze competitie strijden een viertal bands live-on-stage voor twee prijzen: Een jury- en een publieksprijs. De deelnemende bands zullen elk een live-optreden verzorgen van zo’n 45 minuten op twee grote podia op het Brouwersplein, tussen 20.00 en 24.00 uur. De volgorde van optredens zal door loting worden bepaald. Regionale (jeugd)bands die geïnteresseerd zijn, kunnen zich vanaf nu opgeven voor deelname door een mail te sturen naar brouwersplein@starfactory.nl.

In deze mail moet, naast de naam van de band, een biografie, bandfoto en een repertoirelijst zitten. Tevens dient de naam, het telefoonnummer en mailadres van de contactpersoon te worden vermeld. Aanmeldingen moeten voor 15 juni binnen. Alle bands ontvangen voor 1 juli bericht of ze zijn geselecteerd voor deelname en ontvangen een deelnameformulier. Deelname is geheel kosteloos.

De ‘Brouwersplein Band Battle’ (een idee van Starfactory) wordt geïnitieerd door de horeca-ondernemers op de Grote Markt en De Plas in Raalte, onder regie van Starfactory. Kijk voor meer informatie op staging2.starfactory.nl of bel 06-54646698.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.