bakkerij braam al helemaal gestript

Ze zijn in de Grotestraat in Raalte al druk aan het werk: De oude bakkerij van Braam is geheel gestript. Er hangen nog wat verdiepingsvloeren, maar verder is het een groot gat waarin straks twee nieuwe winkels moeten verrijzen. Met daar bovenop appartementen. Vanaf de Grotestraat kijk je nu zo op de Xenos.

Het is blijkbaar snel gegaan met de bouwplannen. Op 16 april stelde de VVD nog raadsvragen over de geplande verbouw. Amper twee weken later is de sloop al bijna afgerond. Of de VVD haar vragen beantwoord heeft gekregen is ons niet bekend, belangrijk waren ze wel. Het gaat de partij er namelijk om onder welke condities de vergunningen verstrekt zijn.

Eén van die condities is dat de bouwer parkeerplaatsen aankoopt in de parkeerkelder van Raalte. Dat gaat volgens het principe dat iemand die een aanzuigende werking veroorzaakt op het centrum van Raalte, zelf parkeerplaatsen moet organiseren. Kan dat niet (omdat er geen ruimte in de omgeving is), dan kan hij parkeerplaatsen van de gemeente kopen. En als bekend heeft Raalte er genoeg: De parkeerkelder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.