auto op de kop in de sloot in marienheem

Op de Nijverdalseweg (N35) is woensdagmiddag kort na drie uur een auto op de kop in de sloot beland. Dat gebeurde iets voorbij de spoorwegovergang tussen Haarle en Mariënheem.

Een 42-jarige vrouw en haar twee kinderen (9 en 13 jaar) uit het Friese Suwald raakten gewond. Zij werden met onder andere snijwonden en nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De auto kwam vanuit de richting Nijverdal en schampte rechts van de weg een boom. De vrouw stuurde tegen en belandde door deze manoeuvre, tussen twee bomen door en via het fietspad, met haar auto in de rechter bermsloot. Zowel moeder als de beide kinderen konden op eigen kracht de auto verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.