annelies witte voss koninklijk onderscheiden

Annelies Witte-Voss is vrijdagmiddag in het clubgebouw van de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) in Raalte koninklijk onderscheiden voor haar vele verdiensten als vrijwilligster bij diverse organisaties. Wethouder Ben Haarman mocht haar officieel benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en het lintje opspelden.

De koninklijke onderscheiding was vrijdag het hoogtepunt van de receptie die voor Annelies Witte-Voss was georganiseerd. Na 25 jaar als vrijwilligster voor de Raalter hockeyclub actief te zijn geweest, houdt ze het voor gezien. Vrijdag nam ze afscheid als actief vrijwilligster.

Naast bestuurslid en vrijwillige barmedewerker bij SMHC was Witte-Voss tussen 1977 en 1981 ook lid van het overkoepelend bestuur van de peuterspeelzalen in Raalte. Van 1980 tot 1986 was ze bovendien secretaresse van Tennisvereniging Ramele Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.