Home / archiefcentraal / amerikaanse topgitarist komt naar nijverdal

amerikaanse topgitarist komt naar nijverdal

De Amerikaanse steelstring-gitarist Andy McKee, die op dit moment al meer dan 25 miljoen keer bekeken is op YouTube, geeft eind mei concerten in Den Haag. En in Nijverdal.

Andy McKee wordt door critici en collega-gitaristen gezien als één van de meest veelbelovende fingerstyle-gitaristen sinds tijden. Hij is zijn grote voorbeeld Don Ross ontstegen door zijn vernieuwende speeltechnieken: Een combinatie van percussie, fingerpicking en alternatieve gitaarstemmingen. En met veel succes!

Terecht heeft hij de status van ‘Nr.1 most downloaded artist on YouTube’. Ondanks zijn overvolle concertagenda heeft hij twee concerten in Nederland ingelast. Meer informatie over Andy vind je op zijn homesite, YouTube en Myspace. Het concert in Nijverdal is in theater Zinin op 31 mei, aanvang 20.30 uur. De concerten worden georganiseerd door Stichting Steelstring, die speciaal is opgericht om de steelstring gitaarmuziek in Nedeland te promoten.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.