Home / archiefcentraal / zwiekoteboebo drie keer uitverkocht in raalte

zwiekoteboebo drie keer uitverkocht in raalte

Het Hoftheater sluit het theaterseizoen af met drie uitverkochte voorstellingen van de cabaretgroep Zwiekoteboebo uit Lettele. Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 mei staat het gezelschap er weer met het cabaretprogramma “Nee, da’s niks”. Deze voorstellingen van Zwiekoteboebo zijn al bijna een jaar uitverkocht.

In april 2009 komen de vier Lettelse heren voor de laatste keer in het Hoftheater met hetzelfde programma. Informatie over het volgende seizoen is al beknopt te vinden op de Hofsite onder de activiteitenkalender.

Lees ook

Online discobingo van de Schalkse Vrouwen

SCHALKHAAR – De Schalkse Vrouwen presenteren op zaterdag 24 april een online discobingo. Het hele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.