zorggroep raalte breidt dagverzorging uit

Mensen die dagverzorging nodig hebben, kunnen sinds kort nog meer dagen bij Zorggroep Raalte terecht. Vanwege grote belangstelling breidt zij namelijk de dagverzorging uit met een extra groep in Swaenewoerd. Op dit moment is daar nog plaats, net als in Stevenskamp in Heeten, wooncomplex de Veenhorst in Mariënheem en het Timmermanshuis in Nieuw Heeten.

De meeste ouderen willen het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven wonen. Zorggroep Raalte biedt die mensen dagverzorging op een plaats die vertrouwd en dichtbij is. Gezellige dagverzorging in de vorm van een dagprogramma met ondersteuning, activiteiten en ontspanning. Dat kan het leven voor die mensen wat veraangenamen. Zo is het ook mogelijk om leeftijdgenoten te blijven ontmoeten en actief te blijven.

“Het is belangrijk dat je vertrouwen kunt hebben in iemand die weet wat het voor je betekent om zorg aan te vragen en die je kan helpen in de wirwar van regels”, vertelt relatiebeheerder Irma van den Broek van Zorggroep Raalte. Zij helpt geïnteresseerden om een aanvraag in te dienen voor een indicatie bij het Centrum Indicatiestelling Zorg en zorgt daarmee voor een financiële vergoeding.

“Ik wil graag een vertrouwenspersoon zijn, dus laten mensen me maar bellen”, aldus Van den Broek. Dat kan via het algemene nummer van Zorggroep Raalte op 0572-345678. Voor meer informatie kun je ook terecht op staging2.zorggroepraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.