word lid van kampioensjeugdteam olstars

De mini’s van basketbalvereniging Olstars uit Olst zijn kampioen geworden. De jeugdige talenten zijn niet ouder dan tien jaar en spelen een competitie in toernooivorm. Een aantal speelt volgend jaar een leeftijdsgroep hoger. Nieuwe leden zijn daarom welkom. Olstars nodigt iedereen uit eens mee te komen trainen op de maandagavond om 17.30 uur in sporthal de Hooiberg. Kijk anders op de site van Olstars voor meer informatie.

Tijdens het vijfde en afsluitende toernooi in Zwolle moesten de Olstars-helden winnen van Orca’s uit Urk om kampioen te worden. De eerste wedstrijd was gelijk tegen Orca’s en deze spannende topper werd door Olstars met 8 tegen 6 gewonnen. De overwinning werd uitbundig gevierd. De resterende vier wedstrijden van dit toernooi werden ook overtuigend gewonnen en zo ging het team uit Olst met de beker en slagroomtaart naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.