winnaars kleurwedstrijd slagharen bekend

Charél (4) en Elmer Burink (6) uit Heeten hebben gezamenlijk de hoofdprijs gewonnen van de kleurwedstrijd van Salland Centraal, in samenwerking met Attractiepark Slagharen. Broer en zus winnen dankzij hun fraaie kleurplaat een toegangsbewijs voor vier personen voor het attractiepark en één van de twee mag een écht indianenpak uitzoeken bij Souvenirshop Totum.

Naast Charél en Elmer zijn er nog drie kunstenaars in de prijzen gevallen. Ook Mirte Verbaas (4) uit Raalte, Maarten Morrenhof (13) uit Dalfsen en Carol da Silva Travassos (16) uit Heino krijgen een toegangsbewijs voor vier personen voor Attractiepark Slagharen. De prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht en kunnen hun prijs afhalen op de redactie van Salland Centraal, aan de Boeierstraat 10c in Raalte. Overigens bedanken wij alle overige tekenaars voor deelname aan de kleurwedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.