willem op cd presentatie gerrit haverman

Willem Verstraaten, de hoogste mannelijke finalist in So You Wannabe A Popstar 2007 (Maaike werd eerste), verzorgt op de cd-presentatie van Raalter zanger Gerrit Haverman een speciaal gastoptreden. In Zaal Zwakenberg in Raalte zal Willem vrijdag tevens het eerste exemplaar van het nieuwe album van Gerrit op feestelijke wijze aan Gerrit overhandigen.

Willem heeft vorige week zijn nieuwe single ‘If you believe’ gelanceerd en dit liedje wordt in het land zeer goed ontvangen. Uiteraard zal Willem naast een aantal andere nummers ook zijn nieuwe song ten gehore brengen. Kaarten voor deze cd-presentatie met artiesten als Erico Lekato, Charlene, Willem, Michel Exel, Manon, Dora en de band That’s It! zijn nog beperkt verkrijgbaar bij Zwakenberg, aan de Schoolstraat 11, of via de website staging2.starfactory.nl. De zaal gaat open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.