Home / archiefcentraal / wijhe92 stelt mogelijk kampioensfeest uit

wijhe92 stelt mogelijk kampioensfeest uit

Het kampioensfeestje van Wijhe ’92 is uitgesteld. In en tegen Schalkhaar wist Wijhe vanmiddag namelijk niet te winnen. Een riante 0-2 voorsprong werd alsnog uit handen gegeven.

Wijhe ’92 begon zeer nerveus aan de wedstrijd en dat was ook zichtbaar. Schalkhaar was het eerste kwartier de baas op het veld en kreeg meerdere kansen om op voorsprong te komen. Toch was het Wijhe dat door een eigen doelpunt van Schalkhaar en een uitgespeelde goal van Tjerk Mulder met een 0-2 voorsprong ging rusten.

In de tweede helft leken veel spelers van Wijhe al te denken aan het kampioensfeestje. Er werd minder fel op de man gespeeld en dit leidde tot twee doelpunten voor de thuisploeg. Eerst werd vanuit een vrije trap fraai ingekopt, gevolgd door een nog fraaiere kopbal uit een corner.

Door dit gelijke spel staat SV Zwolle nog slechts twee punten achter op Wijhe. Volgende week staat de confrontatie tussen deze twee teams op het programma. Hopelijk kunnen de Wijhenaren volgende week dus wel hun welverdiende kampioensfeestje vieren.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.