Home / archiefcentraal / weergoden zijn wandelaars gunstig gezind

weergoden zijn wandelaars gunstig gezind

De wandeldriedaagse in Lemelerveld is maandagavond onder een stralend zonnetje van start gegaan. Een schril contrast met vorig jaar, toen het evenement al op de eerste avond flink in het water viel. Dit jaar dus een stralende voorjaarszon met dito temperatuur. En dat is leuk wandelen voor de vele deelnemers. Ook vanavond weer, want de weergoden lijken Salland wederom gunstig gezind te zijn.

Voor degene die maandagavond niet heeft meegewandeld is er nog wel gelegenheid om drie avonden te lopen. Op woensdag is er namelijk een inhaalavond gepland. Inschrijven kan dus ook vanavond nog in de kantine van voetbalvereniging Lemelerveld op sportpark Heidepark. Dat kan tussen 18.00 en 19.00 uur. De kosten zijn 3 euro per deelnemer.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.