weergoden zijn wandelaars gunstig gezind

De wandeldriedaagse in Lemelerveld is maandagavond onder een stralend zonnetje van start gegaan. Een schril contrast met vorig jaar, toen het evenement al op de eerste avond flink in het water viel. Dit jaar dus een stralende voorjaarszon met dito temperatuur. En dat is leuk wandelen voor de vele deelnemers. Ook vanavond weer, want de weergoden lijken Salland wederom gunstig gezind te zijn.

Voor degene die maandagavond niet heeft meegewandeld is er nog wel gelegenheid om drie avonden te lopen. Op woensdag is er namelijk een inhaalavond gepland. Inschrijven kan dus ook vanavond nog in de kantine van voetbalvereniging Lemelerveld op sportpark Heidepark. Dat kan tussen 18.00 en 19.00 uur. De kosten zijn 3 euro per deelnemer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.