weer pech voor team becks motoren wijhe

Nadat het eerste classic raceweekend van het seizoen voor Becks Motoren uit Wijhe al dramatisch was verlopen, heeft de renstal ook afgelopen weekend in Assen veel te maken gekregen met pech. Al direct bij de eerste training sloeg het noodlot toe bij de machine van Jarno Jonker, een gebroken krukas maakte verder rijden onmogelijk. De motor van Boy Beck bleef de eerste dag wel in orde en bracht de jonge coureur naar een vijftiende startplek.

Aangezien Jonker in zijn vijf trainingsronden toch nog de veertiende startplek had weten te bemachtigen, stonden de twee bijna identieke BMW’s (Becks Motoren Wijhe) gebroederlijk naast elkaar op de startgrid. Wonder boven wonder verliep die start ook goed. Jonker kwam na de eerste ronde als tiende door, Beck als zeventiende. Enkele ronden later, toen Jarno Jonker op de zeer verdienstelijke zesde plaats reed, sloeg het noodlot opnieuw toe. Ook het reserve motorblok hield het voor gezien.

Dat betekende echter niet dat de race voor Boy Beck over was. Hij wist in Assen namelijk als veertiende te eindigen en daarmee zijn eerste twee NK-punten veilig te stellen. Het team keerde zondag dan ook met dubbele gevoelens weer huiswaarts. Daar is het team inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de wedstrijd op het circuit van Eemshaven. En er is nogal wat werk aan de winkel, gezien de dramatische ontwikkelingen tijdens de eerste races.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.