wederom pianohouse op zwaanenfestival

Wegens succes geprolongeerd: The Pianohouse treedt zaterdag 7 juni opnieuw op tijdens het Zwaanenfestival van de ‘TismawajewendBand bij hotel De Zwaan in Raalte.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar herhaalt de organiserende ‘TismawajewendBand het concept van 2007. Naast het Raalter dweilorkest klinkt volop live-muziek van The Pianohouse, waarin meezingers centraal staan. Het publiek mag op bierviltjes verzoeknummers schrijven en desgewenst samen met de artiesten ten gehore brengen. The Pianohouse is in 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen, die gefascineerd raakte door Amerikaanse pianobars, waar een pianist soepel inspeelt op wensen vanuit zijn publiek.

Andere voorbeelden van dit populaire genre zijn de Pianobar in Scheveningen en Van Velzen die al twee hits scoorde. Oosthuizen verzamelde een groep rasmuzikanten om zich heen, die in wisselende samenstellingen optreedt. In Raalte is The Pianohouse met minimaal twee pianisten en een sterke zangeres van de partij. De ‘TismawajewendBand is wijd en zijd bekend. Het in stijlvolle zwart-gouden kleding uitgedoste dweilorkest brengt met veel inzet en plezier een uitgebreid repertoire. Naast bekende Nederlande hits wordt bijvoorbeeld ook stevige rock ten gehore gebracht.

Het Zwaanenfestival, voorheen de fanclubdag van de Raalter band genoemd, is bedoeld voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt. Het Zwaanenfestival wordt op zaterdag 7 juni vanaf 21.00 uur gehouden op het overdekte terras van hotel De Zwaan. Kaartjes à 9 euro zijn vanaf 21 april te koop bij alle bandleden, de receptie van De Zwaan, of via de website staging2.tismawajewendband.nl. Aan de kassa kosten kaartjes op de avond zelf 11,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.