voorjaarstocht eerste klassieker heikera

De eerste Heikera-fietsklassieker van het seizoen staat zondag (20 april) weer op het programma. “Dit jaar gaan we met de ‘Voorjaarstocht’ het noorden in”, aldus toerleider Arie Pekkeriet. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 60 of 100 kilometer.

Tussen 8.00 en 12.00 uur kan men bij Oortwijn, aan de Canadastraat 9 in Heino, starten voor de tocht over 100 kilometer. Fietsers voor de 30 of 60 kilometer kunnen zich inschrijven tussen 9.00 en 12.00 uur. De routes worden uitgestippeld met behulp van duidelijke Heikera-pijlen. Ook wordt een routebeschrijving meegegeven, voor het geval dat. Bel voor meer informatie Arie Pekkeriet: 0572-394360. Of kijk op staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.