Home / archiefcentraal / voorjaarstocht eerste klassieker heikera

voorjaarstocht eerste klassieker heikera

De eerste Heikera-fietsklassieker van het seizoen staat zondag (20 april) weer op het programma. “Dit jaar gaan we met de ‘Voorjaarstocht’ het noorden in”, aldus toerleider Arie Pekkeriet. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 60 of 100 kilometer.

Tussen 8.00 en 12.00 uur kan men bij Oortwijn, aan de Canadastraat 9 in Heino, starten voor de tocht over 100 kilometer. Fietsers voor de 30 of 60 kilometer kunnen zich inschrijven tussen 9.00 en 12.00 uur. De routes worden uitgestippeld met behulp van duidelijke Heikera-pijlen. Ook wordt een routebeschrijving meegegeven, voor het geval dat. Bel voor meer informatie Arie Pekkeriet: 0572-394360. Of kijk op www.heikera.nl.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.