Home / archiefcentraal / voorjaarskermis brengt weer spektakel

voorjaarskermis brengt weer spektakel

Het Raalter Ondernemers Verbond, dat de verantwoordelijkheid voor de voorjaarskermis heeft overgenomen van de gemeente Raalte, heeft met de kermisexploitanten contracten voor de duur van vijf jaar afgesloten. De voorjaarskermis vindt dit jaar plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 april.

De voorjaarskermis zal weer vele liefhebbers naar de vertrouwde locatie aan de Domineeskamp lokken. Via een speciaal bureau zijn diverse attracties vastgelegd, zoals autoscooters, spookhuis, schietsalon, draaimolen, grijpkranen en aantrekkelijke spelletjes voor de jonge kinderen. De kermis is geopend op de volgende tijden: Woensdag van 13.00 tot 24.00 uur, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 01.00 uur en op de zondag van 13.00 tot 24.00 uur.

Lees ook

Dit jaar geen Zonneschijntocht

RAALTE – De Zonneschijntocht gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.