voorjaarskermis brengt weer spektakel

Het Raalter Ondernemers Verbond, dat de verantwoordelijkheid voor de voorjaarskermis heeft overgenomen van de gemeente Raalte, heeft met de kermisexploitanten contracten voor de duur van vijf jaar afgesloten. De voorjaarskermis vindt dit jaar plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 april.

De voorjaarskermis zal weer vele liefhebbers naar de vertrouwde locatie aan de Domineeskamp lokken. Via een speciaal bureau zijn diverse attracties vastgelegd, zoals autoscooters, spookhuis, schietsalon, draaimolen, grijpkranen en aantrekkelijke spelletjes voor de jonge kinderen. De kermis is geopend op de volgende tijden: Woensdag van 13.00 tot 24.00 uur, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 01.00 uur en op de zondag van 13.00 tot 24.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.