volop feest bij bosgoed op koninginnedag

Aan de vooravond van Koninginnedag houdt Bosgoed in Heeten een groot oranjefeest. Op dinsdag 29 april verzorgt zanger en dj Peter Arends vanaf ongeveer 21.00 uur een avondvullende show.

Maar natuurlijk staat Bosgoed ook op woensdag 30 april in het teken van oranje en de verjaardag van koningin Beatrix. Van 14.00 tot 17.00 uur is er tobbedansen met medewerking van de jongerenvereniging De Treffers. Aansluitend is er een grote barbecue, waarvoor je je nog bij de bar kunt opgeven tegen betaling van tien euro. ’s Avonds verzorgt de band Synergetic vanaf 21.00 uur de muziek in samenwerking met dj crazy Robert. De entree is dan gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.