verwijderde brugdekken niet verkopen

In navolging van de bouwstop voor de restauratie van de Enk- en de Daggertsbrug in Raalte, heeft Hans de Kort vandaag een brief gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders.

De Kort: “Ik verzoek u dringend de verwijderde brugdekken niet te verkopen of anderszins van de hand te doen. Ik zal namelijk alles in het werk stellen ten einde te bewerkstelligen, dat de bruggen in de originele staat weer terug worden gebracht. Ik heb daarvoor inmiddels veel steun gekregen onder de bevolking. Dus dat komt wel goed. Het moge u duidelijk zijn dat het herplaatsen van een brugdek veel goedkoper zal zijn dan het maken van een nieuw dek overeenkomstig de originele vorm, zoals dat als voorschrift in de monumentenvergunning is bepaald.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.