verboden voor brommers 100 euro wedden

Dat was nog even een hachelijk momentje waarin Onze Man tijdens zijn zondagmiddagse wandelingetje verzeild raakte. Van achteren werd hij bijna van de sokken gereden door levensgevaarlijke bromfietsers. Omgedraaid maande hij hen tot ‘heanig an’ doen, waardoor een tegemoetkomende wielrenner ineens van achter kwam. “Verdomme, aan de kant man!”

Het gebeurde allemaal op een fietspad tussen Raalte en Heino in de buurt van de Sint Franciscushof. “Je mag hier helemaal niet met de brommer komen”, probeerde Onze Man boven het geluid van de brommers uit te komen die op zijn wenken even waren gestopt. “Honderd euro wedden van wel”, wist een van de knapen heel zeker. Maar zijn argument was slap: “Ik rijd hier iedere dag.”

Toen kwam die wielrenner van achteren en genoot iedereen even later weer van de zon en de paardebloemen. Toch thuis maar even opgezocht. Op een onverplicht fietspad mag je dus niet met een bromfiets komen. Zelfs als je er met een snorfiets komt, mag de motor niet aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.