van alles te doen tijdens aspergemanifestatie

De prachtige tuin op het mooie Landgoed Den Alerdinck in Laag-Zuthem vormt op zondag 27 april het decor van de Sallandse Aspergemanifestatie 2008. Een wandeling maken, genieten van verse Salland asperges of struinen langs allerlei kraampjes: er is van alles te doen.

Van 12.00 tot 17.00 uur laten koks uit Raalte hun beste kunnen zien en kun je op het terras keuze maken uit diverse gerechten. Nieuw dit jaar is de kookclinic met Sallandse asperges waar twee sessies van zijn, om 13.00 en 14.30 uur.

Tijdens de dag kun je ook kennis maken met het laser kleiduifschieten of handboogschieten. Een sportorganisatiebureau legt je daar alles over uit. Daarnaast zijn er diverse stands en geeft de Sallandse folkloregroep uit Raalte dansdemonstraties in traditionele kostuums.

De de wedstrijd om de beste aspergeschil(st)er vindt ook dit jaar plaats. Deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury. Er zijn drie rondes en de finale is om 16.00 uur. De entree voor deze dag bedraagt 3 euro 50 en kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. De dag duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Het landgoed Den Alerdinck ligt aan de Alerdincksweg 5A in Laag-Zuthem. Voor meer informatie: staging2.sallandaspergeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.