tweede meidenvoetbalmiddag bij vv heino

VV Heino maakt zich op voor de tweede en tevens laatste meidenvoetbalmiddag van dit seizoen. Na een geslaagde eerste middag (op woensdag 2 april), met een opkomst van maar liefst 140 meiden, gaan dezelfde meiden morgen wedstrijdjes tegen elkaar spelen.

Op deze middagen kunnen de meiden van de basisscholen binnen de oude gemeente Heino en zelfs van de Elshof kennismaken met de sport voetbal en de vereniging. Vanaf 12.45 uur gaan de meiden van de groepen 6, 7 en 8 de strijd met elkaar aan en vanaf 14.30 uur komen de meiden van de groepen 3, 4 en 5 binnendruppelen. De locatie waar het allemaal gaat gebeuren is natuurlijk sportpark De Kampen, aan de Stationsweg in Heino. Kijk voor meer info op staging2.vvheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.