Home / archiefcentraal / truckersdag gaat nooit onopgemerkt voorbij

truckersdag gaat nooit onopgemerkt voorbij

De truckersdag voor cliënten van Zozijn is vandaag voor de vierde keer gehouden en net als de vorige edities was het ook nu een succes. Zoals altijd ging de stoet niet onopgemerkt voorbij. Het luide getoeter was ook nu weer in de wijde omgeving te horen.

De start van de vrachtwagenstoet was in Raalte Noord, vervolgens ging de rit naar Broekland, Heeten, Nieuw Heeten, Haarle, Luttenberg en weer terug naar Raalte Noord. Zo’n 130 trucks reden mee en de cliënten genoten zichtbaar. En na afloop had iedereen dezelfde conclusie: Het was mooi en nu weer op naar volgend jaar!

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.