truckersdag gaat nooit onopgemerkt voorbij

De truckersdag voor cliënten van Zozijn is vandaag voor de vierde keer gehouden en net als de vorige edities was het ook nu een succes. Zoals altijd ging de stoet niet onopgemerkt voorbij. Het luide getoeter was ook nu weer in de wijde omgeving te horen.

De start van de vrachtwagenstoet was in Raalte Noord, vervolgens ging de rit naar Broekland, Heeten, Nieuw Heeten, Haarle, Luttenberg en weer terug naar Raalte Noord. Zo’n 130 trucks reden mee en de cliënten genoten zichtbaar. En na afloop had iedereen dezelfde conclusie: Het was mooi en nu weer op naar volgend jaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.