toestand originele brugdekken onduidelijk

In een reactie op een eerder artikel op Salland Centraal over de bruggen scheef Marinus het volgende: “Hoorde via via dat een buurtbewoner heeft gezien dat de Enkbrug in mootjes is afgevoerd.” Maar is dat ook zo? In een nieuwe brief aan het Raalter college schrijft Raaltenaar Hans de Kort vandaag iets totaal anders: “Mevrouw G. Maatman (dochter van de laatste brugwachter bij de Enkbrug) deelde mij vanmorgen mee dat zij contact op heeft genomen met de firma Neco uit Neede en dat haar is verteld dat de brugdekken nog op hun bedrijfsterrein liggen opgeslagen en wel in dezelfde staat als waarin zij zijn verwijderd.”

Om te voorkomen dat de dekken ongezien/ongecontroleerd verdwijnen is Hans de Kort vanmorgen hoogstpersoonlijk met de fotocamera naar Neede getogen. Maar tot zijn grote verbazing is hij zonder foto’s teruggekeerd. Hij kreeg namelijk geen toestemming om foto’s te maken. In zijn nieuwe brief aan het Raalter college schrijft De Kort dan ook: “Omdat ik ervan uit moet gaan dat u niets te verbergen hebt, vraag ik u bij deze: Hef het verbod, dat u de mensen van Neco blijkbaar hebt opgelegd, onmiddellijk op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.