Home / archiefcentraal / ten hag prestatie prijs voor hein te riele

ten hag prestatie prijs voor hein te riele

Hein te Riele, directeur van de VVV Deventer, heeft vanmiddag in Almelo de prestigieuze Ten Hag Prestatie Prijs in ontvangst mogen nemen. Dat is onderscheiding die op initiatief van Ten Hag Makelaars is ingesteld en wordt ieder jaar uitgereikt aan degene die heeft bijgedragen aan de positieve beeldvorming van Oost Nederland. Eerdere winnaars zijn onder andere Willem Wilmink en Erben Wennemars.

Te Riele is al ruim vijftien jaar directeur van de VVV in Deventer. In die periode heeft hij zich niet alleen op imposante wijze ingezet voor de promotie van Deventer, maar ook voor die van Salland. Hij heeft bekendheid gegeven aan de omgeving als product en is er in geslaagd om met name Deventer toeristisch en cultureel op de kaart te zetten. Hierdoor heeft Te Riele een belangrijke bijdrage geleverd aan de economische ontwikkeling van dit gebied.

De toeristische waarde van Deventer kenmerkt zich onder andere door een prachtige binnenstad met veel monumenten, maar wordt vooral ondersteund door evenementen met landelijke en internationale betekenis. Bijvoorbeeld het Dickens Festijn, Deventer op Stelten en de grootste boekenmarkt van Europa. Hein te Riele is hiervan niet alleen de geestelijk vader, maar is tevens organisator, inspirator en uitvoerder. Voldoende aanleiding om de Ten Hag Prestatie Prijs dit jaar aan hem toe te kennen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.