swimexperience maakt watersport populair

De zwemverenigingen RZ&PC Oostdobbers, Raalter Reddingsbrigade, ZV De Tippe, OSV Cerianthus Raalte en SC Salland kijken terug op een zeer geslaagd zwemfestijn SwimExperience. Dat werd afgelopen zaterdag in samenwerking met de gemeente Raalte gehouden in het zwembad van sportpark Tijenraan.

Enthousiaste leerlingen uit groep 5 en 6 van de basisscholen hebben zaterdag kennis gemaakt met diverse watersporten. De kinderen mochten meedoen met waterpolo, reddingszwemmen, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en snorkelen. Samen met leraren van de Raalter zwemverenigingen kon iedereen alles proberen. Na afloop werd de dag afgesloten met een echt certificaat, welke werd ondertekend door Rianna Guichelaar van het Nederlands Waterpolo-team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.