sv heeten krijgt biljartlaken als hoofdveld

Op het sportpark van Heeten wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw hoofdveld. En dat is nog een behoorlijk ingenieus werkje, want de voetballers van SV Heeten verwachten natuurlijk een grasmat die zo vlak is als een ‘biljartlaken’.

Bij de werkzaamheden aan het hoofdveld wordt in ieder geval gebruik gemaakt van zo’n tractor met sensoren aan boord. Ja, dus…? Nou, die sensoren staan weer draadloos in contact met een hoogtemeter langs het veld, zodat de man op de tractor precies weet dat hij op de goede hoogte zit. Oneffenheden worden op deze manier voorkomen. Prettig voor de voetballers van SV Heeten. Al moeten die het wel een half jaartje zonder hoofdveld stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.