studenten landstede helpen in de zorg

Woensdagmiddag is het project ‘HulpRbij’ in Raalte van start gegaan. Het is één van de voorbeelden van samenwerking tussen Carinova Leiboom Groep en Landstede. HulpRbij is een project waarbij studenten van Landstede onder regie van het Vrijwilligerssteunpunt Landstede Welzijn cliënten met een hulp- of zorgvraag gaan bezoeken. Landstede heeft fietsen beschikbaar gesteld om de studenten makkelijk bij de hulpbehoevenden te laten komen.

Met HulpRbij wordt zo flexibel mogelijk de vragen om hulp en zorg gecombineerd aan het aanbod van studenten. Het betreft zorg en hulpvragen waar geen indicatie voor nodig is. De kwaliteit van de geleverde hulp en zorg is gewaarborgd door middel van de begeleiding door de beroepsopleiding Landstede. Door dit project kan onder andere overbelasting bij met name mantelzorgers worden voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.