stekjesmarkt lemelerveld valt in goede aarde

De activiteitencommissie van Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld kijkt zeer tevreden terug op de stekjesmarkt die zij vrijdagavond heeft georganiseerd. De grote opkomst voor deze verkapte ruilbeurs van bloemen en tuinplanten heeft de organisatie volledig verrast. In verband met het koude weer werd de markt niet buiten, zoals gepland, maar binnen gehouden.

Alle deelnemers en bezoekers aan de ruilbeurs waren zeer enthousiast en lovend over deze nieuwe activiteit in Lemelerveld. Vele geanimeerde gesprekken werden er gehouden over de verschillende plantsoorten en hoe deze het beste kunnen worden verzorgd. Ook mensen die geen plantjes of aanverwante artikelen te ruilen hadden kwamen op de stekjes markt af en konden huiswaarts keren met nieuwe aanwinsten voor de tuin.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.