staaltje bloemschikkunst bij motormuseum

Bij het Amerikaans Motormuseum van Max Middelbosch in Raalte hebben vandaag vele mensen een bezoek gebracht aan de eerste van twee bloemschikdagen. Groei & Bloei afdeling Salland houdt dit weekend een expositie van fraaie bloemstukken die gemaakt zijn door cursisten van de bloemschikcursus. Op deze wijze sluiten meer dan zeventig bloemschiksters de cursus, onder leiding van Frits Hoogers, op feestelijke wijze af. Maar ook andere belangstellenden kwamen al massaal op het museum af.

De combinatie van oude motoren en bloemstukken bleek vandaag net als verleden jaar weer een groot succes. Behalve bloemstukken zijn er tevens leuke kramen met verkoop van plantjes, nestkastjes en decoratieve tuinornamenten. Het motormuseam is te vinden aan de Hondemotsweg in Raalte en is ook morgen nog geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is 3,50 euro. Voor meer info bel Nynke Atsma: 0572-301498.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.