sportveld raalte zet gb en vvd te denken

Gemeentebelangen en de VVD hebben zich gezamenlijk gericht tot het college van burgemeester en wethouders in Raalte. De lokale fracties zijn bezorgd over de slechte toestand van de sportvelden op het complex van SV Raalte. De Raalter voetbalclub heeft al enige tijd last van zeer slechte sportvelden. Volgens de twee politieke partijen verkeert het hoofdveld zelfs in een deplorabele toestand.

Beide partijen zijn nu benieuwd of de gemeente Raalte bereid is om acties te ondernemen, zodat ook de spelers van SV Raalte na de zomer weer kunnen spelen op een groene grasmat. Ook hebben spelers en bestuur recht op duidelijkheid van de gemeente, iets dat nu blijkbaar niet het geval is. “Gaarne zouden wij tevens geïnformeerd willen worden over de actuele stand van zaken rond zowel de werkzaamheden aan het veld, als over de communicatie met het bestuur van de SV Raalte”, stellen raadsleden Ben Nijboer (VVD) en Wim de Hair (GB) in hun brief aan het college.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.