spoorwegovergang heino licht beschadigd

De spoorwegovergang over de Molenweg tussen Heino en Lierderholthuis is licht beschadigd, vermoedelijk doordat een vrachtwagen tegen een van de lichten is aangereden. Vanochtend heeft dat er toe geleid dat politie-inzet nodig was om de veiligheid te handhaven, zo meldt NuHeino. De slagbomen werkten namelijk niet meer naar behoren, waardoor er een extra veiligheidscontrole noodzakelijk was.

Het treinverkeer op het traject Zwolle-Enschede rijdt inmiddels wel gewoon weer op schema, maar dat er bij de bewuste overweg iets nog niet helemaal klopt is duidelijk. De lichten knipperen, de bellen rinkelen en de slagbomen gaan naar beneden, maar er is ook een vreemd geluid te horen. Treinen die de overweg passeren minderen ook vaart, om bijna stapvoets te passeren. De precieze oorzaak van het defect is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.