Home / archiefcentraal / speeltuin blekkerhoek zet poort weer open

speeltuin blekkerhoek zet poort weer open

Speeltuin Blekkerhoek, aan de Ceintuurbaan in Raalte, gaat zaterdag 26 april voor het eerst dit seizoen open. Wijkagent Henny van der Velden zal, in het kader van de seizoensopening, om 11.00 uur een lintje doorknippen en de speeltuin openen.

De grote speeltuin is op de eerste dag meteen tot 16.00 uur open. Tussen de middag is er tijd voor een broodje en een drankje. Verder kunnen alle kinderen zaterdag ook het gezicht laten schminken. Het bestuur van speeltuinvereniging Blekkerhoek hoopt op een mooie dag met veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s. In de meivakantie is de speeltuin (bij mooi weer) elke dag van 13.30 tot 16.30 uur geopend.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.