speeltuin blekkerhoek zet poort weer open

Speeltuin Blekkerhoek, aan de Ceintuurbaan in Raalte, gaat zaterdag 26 april voor het eerst dit seizoen open. Wijkagent Henny van der Velden zal, in het kader van de seizoensopening, om 11.00 uur een lintje doorknippen en de speeltuin openen.

De grote speeltuin is op de eerste dag meteen tot 16.00 uur open. Tussen de middag is er tijd voor een broodje en een drankje. Verder kunnen alle kinderen zaterdag ook het gezicht laten schminken. Het bestuur van speeltuinvereniging Blekkerhoek hoopt op een mooie dag met veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s. In de meivakantie is de speeltuin (bij mooi weer) elke dag van 13.30 tot 16.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.