Home / archiefcentraal / speelthuin blekkerhoek opent nieuw seizoen

speelthuin blekkerhoek opent nieuw seizoen

Speeltuinverenging De Blekkerhoek zal het vandaag wel weer druk hebben, het seizoen is zaterdag officieel begonnen. Wijkagent Henny van der Velden verrichtte de officiële opening. “Hopelijk hoef ik hier dit jaar niet vaker te zijn”, grapte hij.

Aan de kinderen zal het niet liggen. Die hebben aan de wijkspeeltuin voldoende vertier en juist helemaal geen tijd voor rotstreken. De eerste zaterdag van het seizoen was vanwege het mooie weer meer dan gelaagd. De toestellen, zandbak en trampoline waren weer erg in trek na de winterstop.

Tussen alles door konden de kinderen genieten van een drankje en een broodje, dat ze zelf mochten afbakken boven een vuurkorf. En dat alles onder toezicht van toezichthoudster Ans, die voor het komend seizoen ondersteuning heeft gekregen van Sanne en Nolda.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.