speciale reizigersdag ggd groot succes

Bijna tweehonderd mensen hebben donderdagmiddag een bezoek gebracht aan het regiokantoor van de GGD Regio IJssel-Vecht in Zwolle. Daar werd de speciale reizigersdag gehouden voor mensen die binnenkort naar Turkije, Tunesië, Egypte of Marokko reizen. De meeste bezoekers kwamen langs voor vaccins, anderen voor allerlei informatie over gezond en veilig op vakantie gaan.

Het was de vijfde keer dat de GGD een speciale reizigersdag hield voor deze regio. Hoewel de wachttijd soms wat lang was, het was er vanaf het begin namelijk erg druk, waren de reacties positief. Iedereen kon namelijk de hele middag en avond zonder afspraak binnenlopen voor gezondheidsadvies en vaccinaties voor een reis naar de landen rondom de Middellandse zee. Bezoekers moesten eerst een gezondheidsverklaring invullen, waarna ze in de wachtkamer konden genieten van Turkse hapjes en muziek. Vervolgens kregen ze korting op het consult, kregen ze allerlei informatie mee en ontvingen ze een leuk presentje.

Mensen die gisteren niet in de gelegenheid zijn geweest om langs te komen, zijn natuurlijk van harte welkom bij de GGD op de reguliere openingstijden. Voor meer informatie ga je naar staging2.travelcliniczwolle.nl. Daar is het ook mogelijk om online een afspraak te maken. Bellen kan ook op nummer 038-4281633.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.