snelle waterafvoer voor oefenvelden heino

Op het sportveld De Kampen in Heino is deze week begonnen met de aanleg van een drainagesysteem onder de trainingsvelden. Door deze ingreep zullen de oefenvelden beter bespeelbaar worden, aangezien de afvoer van water sneller plaats kan vinden. De wedstrijdvelden, waarop VV Heino wekelijks speelt, beschikken al over een afwateringssysteem.

De voetballers van VV Heino trainen zolang de werkzaamheden nog duren op de wedstrijdvelden, zo meldt NuHeino. Dat wordt voor de voetbalvereniging wel een kwestie van passen en meten, want de komende periode staan er ook avondwedstrijden op werkdagen gepland. Door die bezetting komen enkele trainingen wellicht in gevaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.