smeekens verlengt zijn contract bij tvm

De sprinters Jan Smeekens en Beorn Nijenhuis hebben hun contract met de TVM-schaatsploeg beide met een jaar verlengd. Voor de twee schaatsers is het een beloning op een wisselvallig seizoen, met veel tegenslagen en hier en daar een uitschieter. Nijenhuis vestigde onlangs het Nederlands record op de duizend meter, Raaltenaar Smeekens werd al vroeg in het seizoen Nederlands Kampioen op de vijfhonderd meter.

Jan Smeekens is recentelijk ook verkozen tot de eerste DIJC-schaatser van het jaar. De sprinter kreeg deze prijs uitgereikt tijdens de recordwedstrijd die de Deventer IJsclub jaarlijks houdt in Thialf, waarbij de leden worden uitgedaagd hun persoonlijke records aan te scherpen. DIJC is de vroegere schaatsclub van Smeekens. Stefan Groothuis, lid van DIJC en van het Telfort-team, overhandigde Smeekens de prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.