slecht weer of niet ijssalon gaat weer open

Slecht weer of niet, de IJssalon Erik Kroeze in Raalte gaat morgen voor het eerst dit seizoen weer open. “Ja, voor de tijd van het jaar is dat vrij normaal, dus… En het moet er toch een keer van komen”, zegt Gerbert Kroeze van de ijssalon.

De salon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. Net als voorheen beschikt IJssalon Erik Kroeze over zo’n dertig soorten ambachtelijk Italiaans ijs, dagelijks vers bereid in de bakkerij van de C1000. Maar daarnaast staat er in de Raalter ijssalon ook iets nieuws op de kaart: Lepelgebak. Dit is een nieuwe specialiteit en is verkrijgbaar in diverse smaken. Voor een impressie bekijk de foto’s in de fotoreportage hieronder.

Mocht het je echter toch nog iets te koud zijn voor ijs, dan kun je in de ijssalon ook gewoon terecht voor een kopje koffie, een cappuccino, diverse snacks en belegde broodjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.