Home / archiefcentraal / showroom van boerhof ingrijpend verbouwd

showroom van boerhof ingrijpend verbouwd

Boerhof Woninginrichters uit Heeten is in maart gestart met een ingrijpende verbouwing van de showroom. De collectie en het interieur worden sterker aangepast bij de wensen van de klant in de huidige tijd. Door de verbouwing moet de Heetense woninginrichter echter ook haar showmodellen snel van de hand doen. En hoewel het bedrijf al sinds maart een uitverkoop houdt, zijn er nog genoeg showroommodellen niet verkocht.

De nieuwe showroom biedt bezoekers stijlkamers met complete woonimpressies, volledig ingericht met meubelen en woningstoffering. Naast eigentijdse en trendy designstijlen kent Boerhof ook de klassieke, romantische, transparante en de mondiale stijl. De verbouwingsopruiming bij Boerhof duurt nog totdat deze nieuwe showroom klaar is, of dat alle oude showroommodellen zijn verkocht.

Met de nieuwe showroom introduceert Boerhof nieuw winkelconcept, waarbij woonwensen direct in aansprekende interieurconcepten worden vertaald. Een belangrijk onderdeel hierbij is de multimediale infostudio waar bezoekers bijvoorbeeld schetstekeningen kunnen maken. Maar daar kun je ook designboeken en internet raadplegen en advies vragen aan de aanwezige interieurspecialisten.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.