Home / archiefcentraal / serco racing pakt punt op hockenheim

serco racing pakt punt op hockenheim

Het Lemelerveldse wegraceteam Serco Racing is het seizoen goed gestart in de ONK Dutch Superbikes. Op het circuit van Hockenheim in Duitsland reed coureur Rik Lenters zaterdag een solide race en haalde het eerste wedstrijdpuntje binnen.

De race (over twintig ronden) begon voor Lenters met een goede start vanaf de 21e positie. Hij was snel weg en won bij het insturen voor de eerste bocht meteen al enkele plekken. De rondetijden waren vervolgens zeer constant, waardoor Rik uiteindelijk als 15e werd afgevlagd. Een prima resultaat voor het team, dat een korte voorbereiding kende van slechts één testdag op Spa Francourchamps. De volgende race is 20 april op het circuit van Assen. Voor meer info kijk op www.sercoracingteam.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.