sallandus doet met foto mee in brugdiscussie

De stichting Sallandus is naar eigen zeggen de laatste weken geregeld gevraagd naar haar mening over de bruggenkwestie in Raalte. Wat ze er van vindt dat de bruggen er juist in het jubileumjaar uitliggen, wat ze er van vindt dat de monumentale constructie vervangen werd door beton, wat ze er van vindt dat de bruggen in het centrum van Raalte niet meer open kunnen straks en of de kwestie gevolgen heeft voor de expositieeind mei of de eigenlijke verjaardag op 7 september…

“Maar”, zo stelt Sallandus, “we zijn geen politieke beweging. Wij willen positieve energie vrijmaken, dingen mogelijk maken zoals het Langste Lente Licht volgens de inmiddels gevleugelde woorden ‘als dit kan, dan kan er meer’. Helemaal niet reageren vinden we echter ook niet op z’n plaats. Vandaar dat we dat graag doen via het plaatsen van een foto”. Die bewuste foto zie je hiernaast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.