sallandse parels bezoeken koningin beatrix

De vrouwengroep ‘Parels van Salland’ reist op Koninginnedag vanuit Raalte naar Makkum, de plaats in Friesland waar koningin Beatrix dit jaar haar verjaardag viert. De prettig gestoorde groep vrouwen uit Raalte bezocht vijf jaar terug ook al de verjaardag van de koningin en vindt het nu wel tijd om dat nog eens dunnetjes over te doen. Geheel in het oranje uitgedost zullen ze komende woensdag de vissersplaats bezoeken.

Eigenlijk vertrekt de groep dinsdagavond al richting Friesland, zodat daar ook ‘Koninginnenacht’ gevierd kan worden. Het idee heeft haar oorsprong tijdens de carnaval van 2003. Bij de voorbereidingen voor het maken van een carnavalswagen, iets dat de groep van vrienden en familie jaarlijks doet, ontstond het idee om de koningin te verblijden tijdens haar bezoek in Wijhe. In vol ornaat hebben de ‘Parels van Salland’ toen zowel zichzelf als menig toeschouwer vermaakt. Dit jaar gaan zij dus op herhaling in Makkum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.